FUTBOL
Giriş Tarihi : 10-07-2022 12:56

İlhan Palut: Başkanımız sürekli yanımızda

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, yönetimle teknik heyet arasına çok güzel bir uyumun olduğunu ifade ederek,"Başkanımız ve yönetim kurulu sürekli yanımızda" dedi.

İlhan Palut: Başkanımız sürekli yanımızda

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, yönetimle teknik heyet arasına çok güzel bir uyumun olduğunu söyledi.

Başkan Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden genç teknik adam, “Genel anlamda uyum içinde çalışıyor olmak çok güzel. Koordineli çalışıyoruz yönetimimizle. Bizi bu durum rahatlatıyor. Başkanımız ve yönetim kurulu sürekli yanımızda. Onlara da sizin aracılığınızla bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Transferde de çalışan bir ekibimiz var. İstişare ediyoruz, hızlı aksiyon alabiliyoruz. Sahaya yansımaları inşallah iyi olur. Doğru oyuncular aldık diye inanıyoruz” diye konuştu.

Lig’de her zaman istikrarlı olmalarının gerektiğini kaydeden Palut, “Ligde de istikrarlı olmayı arzu ediyoruz. İstikrarı çok önemsiyorum. Her sene üst sıralara oynama alışkanlığımız olmalı. Biz geçen sene bu doğrultuda önemli adımlar attık. Sıralamayı düşünmüyoruz. Süper Lig'de hedefimiz üst sıralarda yer almak ve yolumuza istikrarlı bir şekilde devam etmek diyebiliriz” dedi.

EditörEditör