ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 13-11-2023 09:59

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:81 ilde Çember Operasyonu ile 5 bin 309 kişi yakalandı

İçişleri Bakanlığı koordinesinde güvenlik birimleri 81 İlde aranan şüpheliler yönelik yapılan “çember operasyonlarında” arama kaydı bulunan 5 bin 309 firari yakaladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; Firari suçluların sokaklarımızda gezmesine asla izin vermeyeceğiz. Ailelerimizin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmeyeceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:81 ilde Çember Operasyonu ile 5 bin 309 kişi yakalandı

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı birimleri, 81 il genelinde son 4 gün içinde yol uygulamalarında, iş yeri ve evlere yapılan Çember operasyonlarda yakalama kararı bulunan 5 bin 309 aranan şüphelileri yakalanıp adalete teslim edildi.

FİRARİ SUÇLULARIN SOKAKLARDA GEZMESİNE İZİN VERİLMEYECEK

Yakalanan şüphelilerden; 10'unun 10 yıldan daha uzun zamandır arandığı, 41' inin 5 ile 10 yıl arasında arandığı, 5258'inin ise 0 ile 5 yıl arasında arandığı tespit edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; operasyonları yöneten valileri, kaymakamları, İl Jandarma Komutanlarını, İl Emniyet Müdürlerini ve güvenlik birimlerini tebrik ederken, "Firari suçluların sokaklarımızda gezmesine asla izin vermeyeceğiz. Ailelerimizin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmeyeceğiz" şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak Sabah 

EditörEditör