Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:48

İBB Adayı Murat Kurum: Ülke olarak birliğimizi beraberliğimizi, kararlılıkla koruyacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Eğitim Bir-Sen 12. Bölge 7. Dönem 1. Teşkilat Eğitim Programı'na katıldı. Konuşmasına, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın aday tanıtım etkinliği sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınayarak başlayan Kurum, aynı zamanda trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'ya rahmet diledi.Kurum, saldırının demokrasiye ve seçim sürecine zarar veren bir olay olduğunu vurgulayarak, şiddeti ve saldırıları kesin bir dille kınadı. Aynı zamanda hayatını kaybeden Fatma Sevim Baltacı için dua ederek, ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-02-2024 15:23
İBB Adayı Murat Kurum: Ülke olarak birliğimizi beraberliğimizi, kararlılıkla koruyacağız!

16px;">Murat Kurum'un Eğitim Bir-Sen 12. Bölge 7. Dönem 1. Teşkilat Eğitim Programı'ndaki konuşmasının devamında, İstanbul'daki eğitim çalışanlarının haklarını koruma ve geliştirme taahhüdünü sürdürerek şu ifadeleri kullandı:

"Eğitim Bir-Sen, ülkemizin en etkili sivil toplum kuruluşlarından biridir. Sizler, eğitim çalışanlarının haklarını en iyi şekilde savunuyor, geliştiriyorsunuz. Türkiye'nin daha güçlü bir ülke olması için 'Yeni Ufuklardan Yeni Umutlara' diyerek, gece gündüz demeden eğitim alanındaki çabalarınızı sürdürüyorsunuz. Bu önemli görevinizi layıkıyla yerine getirmeniz, ülkemizin geleceğini şekillendirme noktasında büyük bir sorumluluğunuzu ortaya koyuyor."

Kurum, memurların hak arama mücadelesine olan desteklerini vurgulayarak, "İlerlediğimiz zorlu yollarda, 'yerli, milli ve onurlu bir duruşu' birlikte sergiledik. Öğretmenlerimizin 15 Temmuz'da gösterdiği cesaret ve fedakarlık asla unutulmayacak. Belediye olarak sizlerin yanında olacak, memurlarımızın yaşam standartlarını yükseltecek adımları birlikte atacağız." şeklinde devam etti.

Eğitimdeki sorunlara da değinen Kurum, "Okullarımızın temizlik, güvenlik ve bakımında yanınızda olacağız. Göreve geldiğimizde okulların hijyen, güvenlik ve temizlik sorunu kalmayacak. Çalışan memurlarımızın evlatları için 7/24 esasıyla çalışacak kreşler açacağız. İstanbul'da yaşayan memurlarımız için ulaşımda iyileştirmelere gideceğiz. Memurlarımızın ev sahibi olmalarını kolaylaştıracağız." şeklinde sözlerini sürdürdü.

Son olarak, Kurum konuşmasını, "Biz birbirine kenetlenmiş bir kardeşler topluluğuyuz. Her zorluğun üstesinden birlikte geleceğiz. İstanbul'un daha yaşanabilir bir şehir olması için çalışacağız. Eğitim Bir-Sen'in gösterdiği fedakarlık ve çaba takdire şayandır. Çıktığınız bu yolculukta başarılar diliyoruz." diyerek tamamladı.

kaynak:sabah

EditörEditör

YORUMLAR