SİYASET
Giriş Tarihi : 13-05-2023 12:18

Ercan Uslu: Birinci turda ipi göğüsleyeceğiz

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ercan Uslu, “Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize destek her geçen gün arttı. Sahada durum çok çok iyi. Allah’ın izniyle birinci turda ipi göğüslemek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Ercan Uslu: Birinci turda ipi göğüsleyeceğiz

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ercan Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Karatay’da saha çalışmaları gerçekleştirdi. Biriketçiler Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan Ercan Uslu, “Seçime çok az bir zaman kaldı. Belirsizlikler belirli hale gelmiş. Daha önce de söylemeye çalıştım. Bütün olaylar vatandaşlarımızın gözü önünde cereyan ettiği için herkes her şeyi hamdolsun bilir durumda. Milletimize, devletimize, sandığa sahip çıkma şuuru vatandaşımızda giderek artmış” dedi.


‘CUMHURBAŞKANIMIZA DESTEK ARTIYOR’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye desteğin her geçen gün arttığını dile getiren Ercan Uslu, “Kararsızların pek kalmadığını gördük. Rağbetin giderek hamdolsun zirve yaptığını gördük. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize destek her geçen gün arttı. Sahada durum çok çok iyi. Allah’ın izniyle birinci turda ipi göğüslemek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ümidimiz çok arttı” diye konuştu.

‘MİLLETİMİZ HER ŞEYİN FARKINDA’
Ercan Uslu, sözlerini şöyle tamamladı: “Siyasette son dönemlerde yaşanan gelişmeler oldu.Bu iftiralar yapanın yanına kâr kalmıyor. İstenmeyen bir olay oldu. İnce yarıştan çekildi. Ama sonucunun milletimizin derin ferasetiyle, basiretiyle, ileri görüşüyle, kimin ne yaptığını bilmesinden dolayı hayırlara vesile olacağını ve milletimiz için hayırlı olacağını ümit ediyorum. Sahada da bu konuyla ilgili kızgın olanların yorumundan bunu anlıyoruz.”

EditörEditör