GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-04-2024 21:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Şiddete, kaosa, eşkıyalığa, vandallığa geçit vermeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftar programında Emniyet, Jandarma, Sahil Güvenlik mensupları ve korucular ile bir araya geldi. Program sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, bazı illerde sokakların terörize edilmeye kalkışıldığını söyledi. Emniyet güçlerinin olayları engellediğini belirten Erdoğan, "Her kim şiddeti, kaosu, eşkıyalığı, vandallığı bir hak arama yolu olarak görürse, dün olduğu gibi yine karşısında devletimizin çelikten yumruğunu bulacaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Şiddete, kaosa, eşkıyalığa, vandallığa geçit vermeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

(Beşiktaş'taki gece kulübü yangını) Böyle büyük bir acının yaşanmasında kimin sorumluluğu, ihmali, kusuru varsa hepsinin üzerine kararlılıkla gidilecektir.

Seçimin suhuletle gerçekleştirilmesi için çalışan kolluk kuvvetlerime teşekkür ediyorum. Türkiye 85 milyonun ortak yuvası, ortak vatanıdır. Türk demokrasisinin olgunluğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdik.

Siyaset üstü görmemiz gereken bir konu da terör belasıdır. PKK'sından FETÖ'süne, DEAŞ'ından DHKPC'sine tüm terör örgütleri, milletimizin düşmanıdır. Türkiye'nin ve bölgenin geleceğinde teröre yer olmadığını, herkese göstermekte kararlıyız. Son seçimlerle bu kararlılığımız daha da perçinlenmiştir.

Dün akşamdan itibaren sokakları karıştırma, milletin malına zarar verme hadiseleri yaşandı. Emniyet güçlerimizi müdahalede bulunarak olayların büyümesini engellemiştir.

Her kim şiddeti, kaosu, eşkıyalığı, vandallığı bir hak arama yolu olarak görürse, dün olduğu gibi yine karşısında devletimizin çelikten yumruğunu bulacaktır. Dağdaki eşkıyaya nasıl müsaade etmiyorsak, kendini devletten, hukuktan üstün gören şehir eşkıyalarına da nefes aldırmayacağız.

Ekonomide yol haritamız olan Orta Vadeli Program ve 12'nci Kalkınma Planımızı uygulamakta kararlıyız.

kaynak:sabah

AdminAdmin