SİYASET
Giriş Tarihi : 28-12-2023 09:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 51 ilin Ak parti teşkilatlarıyla yerel seçim temayül buluşması

Yerel seçim hazırlıklarını sürdüren AK Parti, bugün 51 ilin temayül toplantısını tamamlayacak. Büyükşehirlerden ilçelere, il belediyelerden meclis üyeliklerine kadar ince çalışma yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 51 ilin Ak parti teşkilatlarıyla yerel seçim temayül buluşması

AK Parti genel merkezinde adaylar üzerinde bizzat çalışma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beyanname hazırlıklarına kadar her çalışmaya büyük önem veriyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün 51 ilin milletvekilleri, belediye başkanları, kadın gençlik kolları ve ana kademden il ilçe yönetimi ile parti genel merkezinde temayül çalışması yapacak.


MECLİS ÜYELİĞİNE KADAR SİSTEMLİ ÇALIŞMA
Cumhur İttifakı bileşeni MHP ile il belediye başkalıklarına dair çalışmalarını sonuçlandıran AK Parti, bu süreçte belediye meclis üyelikleri için de yine MHP heyetiyle bir araya gelecek.
Meclis üyelikleri için fermuar sistemi uygulanacak. Heyet çalışmalarının tamamlanmasının ardından AK Parti genel başkan yardımcılarının her biri 5 il ve o ilin ilçelerinin belediye meclis üyelerinin belirleyecek komisyona başkanlık edecek.
Komisyonda, belediye başkanı, il-ilçe başkanı, ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanları yer alacak.
İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
31 Mart seçimlerinde tüm il ve ilçelerde yeni bir zafer hedefleyen AK Parti'de diğer partilerle ittifak görüşmeleri de devam ediyor.
AK Parti'de yerel seçim seferberliği! Başkan Erdoğan'dan 51 ilin teşkilatlarıyla temayül buluşması
Yeniden Refah Partisi ile görüşmeler sürerken Hüda par ile görüşmelerin olumlu şekilde sona erdiği öğrenildi.

Kaynak Sabah 

EditörEditör