SİYASET
Giriş Tarihi : 18-01-2023 19:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim için 14 Mayıs'ı işaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Enflasyonla mücadele konusunda kararlılık mesajı veren Başkan Erdoğan, "En büyük sorunumuz enflasyondu, o da düşüşe geçti. Hızla düştüğünü göreceğiz. Önümüzdeki aylarda yüzde 40'lara 30'lara düşecek. Çünkü enflasyona sebep olan tuzakları bozduk, oyunları boşa çıkardık." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri için 14 Mayıs'ı işaret eden Başkan Erdoğan, "Menderes 14 Mayıs 1950'de 'Yeter söz milletin' dedi. Millet 73 yıl sonra aynı gün 6'lı masaya yanıt verecek." Dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim için 14 Mayıs'ı işaret etti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Seçim tarihi için 14 Mayıs'ı işaret eden Başkan Erdoğan, "Menderes 14 Mayıs 1950'de yeter söz milletin dedi. Millet 73 yıl sonra aynı gün 6'lı masaya yanıt verecek." dedi.

"HİÇBİR SEÇİM KOLAY OLMADI"

"Biliyorsunuz ikinci haftasını geride bıraktığımız 2023 bizim için herhangi bir yılbaşı değildir. Biz uzun yıllardır hedeflerini 2023 menziline göre belirlemiş bir partiyiz. Bir hükümetiz. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında milletimizi kavuşturmak istediğimiz hedeflere büyük ölçekte ulaştık.

2023 bizim için hem 20 yıllık eser ve hizmet siyasetimizin sembolüdür hem de Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcıdır. Önümüzdeki aylarda yaşanacak seçimi önemli ve tarihi kılan da budur. Bizim hayatımızda hiçbir seçim kolay olmadı. Her seçime büyük bir mücadele ile azimle gayretle hazırlandık girdik. Her seçimde de sandıktan zaferle çıkmayı başardık.

Bu seçimi diğerlerinden farklı kılan nedir? Siyasete yeni bir ses ve soluk getirerek adım atmıştık. 2023 seçimlerine son dönemde dünyada yaşanan krizlerin ülkemize etkileriyle mücadele ederek, ucube ittifakların hezeyanlarıyla uğraşarak, bir yandan milletimize verdiğimiz sözleri yetiştirmenin tatlı telaşını yaşayarak, Türkiye Yüzyılı vizyonunu inşa etmenin heyecanıyla hazırlanıyoruz.

EditörEditör