Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de:Şer odaklarına karşı birlik içindeyiz!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler öncesi ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Erdoğan Rize'de coşkulu kalabalığa hitap ediyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 17-02-2024 15:59
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de:Şer odaklarına karşı birlik içindeyiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler öncesi ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Erdoğan Rize'de coşkulu kalabalığa hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Sevginiz için şu meydanlara sığmayan aşkınız, kadirşinaslığınız ve vefanız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şu muhteşem güzelliği anlatmaya kelimeler kifayetsiz." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

TÜRKİYE'Yİ ESİR ALMALARINA MÜSADE ETMEDİK

Türkiye'ye diz çöktürmeye çalıştılar. Bunların hepsini biz sizlerle boşa çıkardık. Şer odaklarına karşı birlik içindeyiz. Türkiye'yi hiçbir şekilde esir almalarına sizinle beraber müsade etmedik. Türkiye'nin son 21 yılda yazdığı başarı hikayesinin tamamı 85 milyonun her ferdidir. Siz bu kardeşinize sahip çıktınız. Biz de sizin için tüm Türkiye için samimiyetle çalıştık. Siz bize güvendiniz, teveccüh gösterdiniz. Biz de minnet borcumuzu daha fazla eser üreterek yerine getirdik. Rize'nin güçlü duruşunu 31 Mart seçimlerinde yine çok güçlü bir şekilde ortaya koyacağına inanıyorum. Ata yurdum Rize'den yine rekor bekliyorum. 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için kararlı mıyız. Büyük ve güçlü Türkiye vizyonuna sahip çıkıyor muyuz? Ben size inanıyorum, sizde bu kardeşinize inanıyor musunuz? 31 Mart zaferimiz şimdiden hayırlı olsun.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMASI GEREKEN ÜLKEMİZ İKİNCİ LİGDE OLDU

Hemen sol tarafımdaki kentsel dönüşümü nasıl buluyorsunuz? Daha neler yapacağız neler? Sevgili hemşehrilerim 85 milyon olarak hepimiz kardeşiz, biriz. Bakınız yıllarca bizi köken ve hayat tarzı üzerinden bölmek istediler. Geçmişte zor ve karanlık günler yaşadık. Bu kavgalardan en büyük zararı devlet ve millet olarak gördük. Ekonomi kan kaybetti, kardeş kardeşe düşman oldu. Kendi iç meselelerimizle uğraşmaktan dünyadaki yenilikleri yakalayamadık. Şampiyonlar Ligi'nde oynaması gereken ülkemiz ikinci ligde oldu. Ülkemizi içine düştüğü bu cendereden hamdolsun biz kurtardık. Teröristler bizimle baş edemedi.

İKİNCİ ASTRONOTUMUZU DA UZAYA GÖNDERECEĞİZ

Bunları Gabar'a Cudi'ye gömdük, nefeslerini kestik. Şimdi de sınır ötesinde aynen devam ediyoruz. Siyasetteki güven iklimi sayesinde Türkiye'yi 10 kat büyüttük. İstihdamı 19 milyondan aldık 32 milyon kişiye taşıdık, savunma sanayide dışa bağımlılığı düşürdük, ilk üç ülkeden biriyiz Kızıl elma ve Anka 3 ile artık farklı bir lige yükseliyoruz. TGC Anadolu ardından TGC Derya'yı donanmamıza teslim ettik. İlk insanlı uzay misyonumuzu tamamladık. İnşallah yakın bir tarihte ikinci astronotumuzu da uzaya göndereceğiz. Artık Ayşe'ler Mehmet'ler uzaya gidecek. Bu millete bu yakışır.

CHP'DE HER GELEN BİR ÖNCEKİNİ MUMLA ARATMIŞTIR

Şu gerçeği üzülerek ifade ediyorum. Türkiye'nin en büyük talihsizliği muhalefetidir. Dünyada böyle bir muhalefet yok. CHP'nin başını çektiği muhalefette hiçbir değişiklik yaşanmadı. Genel Başkanları değiştirdiler ama her seferinde standardı düşürdüler. CHP'de her gelen bir öncekini mumla aratmıştır. Son genel başkanlığı değişikliğinde de bu gelenek bozulmadı.

EditörEditör

YORUMLAR