Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 18:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fahiş fiyatlara karşı mücadelemiz sürecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’da “Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri Buluşması”na katıldı. Başkan Erdoğan, enflasyon ve büyüme konusunda, "Fiyat istikrarı ve anti enflasyonist yaklaşımdan taviz vermeden büyüme odaklı ekonomi programımız doğrultusunda gerekli adımları atıyoruz, atacağız" dedi. Erdoğan, fahiş fiyat artışlarına karşı mücadelenin kararlılık ile süreceğinin mesajını verdi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-03-2024 19:10
 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fahiş fiyatlara karşı mücadelemiz sürecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da "Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri Buluşması"nda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, "Ortak değer ve prensipler yerine şahsi çıkarları üzerinden ittifak yapanlar, esen ilk rüzgar ile darmadağın oldular, milletimizin verilmiş sadakası varmış. Milletimiz 14-28 Mayıs'ta kazanımlarına sahip çıkmıştır." dedi.

Türkiye'yi yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari yatırımla büyütme stratejiimizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Şubat ayında ihracatımız 21 milyar doları aştı, bölgemizde çatışmalar durulup istikrar arttıkça inşallah daha iyi yerlere geleceğiz, enflasyon ve hayat pahalılığı tüm dünya gibi bizim de başımızı ağrıtıyor.

Piyasa gerçeklerinden kopuk bir şekilde fahiş fiyat arttırarak insanımızın lokmasına göz dikenlerle mücadelemiz sürecektir, yıl sonuna doğru uyguladığımız politikaların olumlu sonuçlarını göreceğiz.

Fiyat istikrarı ve anti enflasyonist yaklaşımdan taviz vermeden büyüme odaklı ekonomi programımız doğrultusunda gerekli adımları atıyoruz, atacağız.

Ortak değer ve prensipler yerine şahsi çıkarları üzerinden ittifak yapanlar, esen ilk rüzgar ile darmadağın oldular, milletimizin verilmiş sadakası varmış. Milletimiz 14-28 Mayıs'ta kazanımlarına sahip çıkmıştı

 

kaynak:sabah

 

EditörEditör

YORUMLAR