GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-07-2022 12:01

BENZİNDE BU GECE İNDİRİM BEKLENİYOR! İŞTE KONYA’DAKİ GÜNCEL FİYATLAR

Benzin ve motorin 2022 güncel fiyatları, yakından takip ediliyor. Brent petrol ve dolar kurundaki düşüşün ardından akaryakıt ürünlerinde bu kez indirim haberi geldi. Benzinde 1,55 TL indirim bekleniyor. İşte Konya’daki güncel fiyatlar.

BENZİNDE BU GECE İNDİRİM BEKLENİYOR! İŞTE KONYA’DAKİ GÜNCEL FİYATLAR

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin, motorin ve LPG otogaz fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.

Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı, 13 Temmuz 2022 benzin, motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL, benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? soruları cevabını buldu.

BENZİNDE İNDİRİM

Brent petrol ve dolar kurundaki düşüşün ardından, benzinin litre fiyatında 1,55 TL indirim yapılacak. İndirimin bu gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıması bekleniyor.

KONYA’DA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI (13 TEMMUZ 2022)

Konya’daki güncel akaryakıt pompa fiyatları şöyle;

Motorin litre fiyatı 25 lira 68 kuruş

Benzinin litresi ise ortalama 25 lira 50 kuruş.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EditörEditör