FUTBOL
Giriş Tarihi : 05-01-2024 18:35

Başkan Ömer Korkmaz'dan Konyaspor için transfer açıklaması

Tümosan Konyaspor'un Başkanı Ömer Korkmaz, Radyospor’da Salim Manav’a transfer süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Ömer Korkmaz'dan Konyaspor için  transfer açıklaması

 Başkan Ömer Korkmaz’ın açıklamaları.

Geçtiğimiz günlerde Abdülkerim Bardakcı’nın Galatasaray'a transfer süreci ile ilgili ortaya atılan iddiaları yanıtladı.

"Galatasaray kulübü ile bir sorunumuz yok"

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakçı transfer için bir alacakları olduğunu belirten Korkmaz bu durum hakkındaki iddiaları "Bizim Galatasaray kulübüyle bir sıkıntımız yok. Oradan bir spontane soru üzerine 'Bir alacağımız var' dedik. 250 bin Euro'luk Şampiyonluk Bonusu Galatasaray tarafından ödendi. Galatasaray ile bir sıkıntımız yok" ifadeleri ile aydınlattı.

“Umut Nayir ve Umut Bozok'u takımımızda görmek isteriz"

Forvet rotasyonundaki arayışlara değinen Korkmaz takım ile adı anılan bazı oyuncular için "Bizim ihtiyacımız olan bölgeler belli. Tüm bölgelere nasıl bir oyuncu istediğimize bakıyoruz. Hücum bölümünde sıkıntı yaşayan bir görüntü verdik kamuoyuna. O bölgede bir sıkıntımız görünüyor. Umut Nayir ve Umut Bozok'u takımımızda görmek isteriz ama resmi bir durum yok. Resmiyet kazanmadan herhangi bir açıklama yapmak istemiyorum. Alternatiflerimizi de sıkı tutmak zorundayız. Çünkü bulunduğumuz puan sıralaması Konyaspor'un alışkın olduğu bir puan durumu değil" ifadelerini kullandı.

"Calvo'nun sözleşmesinde özel bir madde var"

Takımdan ayrılacağı iddia edilen stoper Francisco Calvo'nun durumunu açıklayan Konyaspor Başkanı "Francisco Calvo'nun sözleşmesinde böyle bir madde vardı kendisiyle de görüşüyoruz. Şu an bir sıkıntı yok. Fenerbahçe maçında eğer sakatlığı yoksa kadroda olacak. Özel durumları var Calvo'nun, anlattı bize ve anlayışla karşıladık. Şehirde, antrenman tesislerinde mutlu olan oyuncu grubu ile devam etmek istiyoruz. Kim kalmak isterse onlarla devam etmeyi istiyoruz. Tabii, biz görüşmeleri yaptık Calvo ile. Mutlu olursa eğer bir yenileme sunduk. Görüşmelerimiz devam ediyor Calvo ile. Mutlu olursa eğer kalmasını isteriz" ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlu yıldıza bir ilgimiz yok

Trabzonspor'dan Yunan orta saha oyuncusu Kourbelis ile ilgilendikleri iddiaları üzerine ise Korkmaz "Kourbelis'e bir teklifte bulunmadık. Bruno Paz ve Sokol Cikaleshi ile ilgili bir ayrılma planımız yok. Teklifte gelmedi kendilerine. İki tarafında menfaatleri doğrultusunda kal diye ısrar etmeyiz oyunculara" dedi.

"Galatasaray'ı evinde mağlup eden son teknik direktör"

Teknik Direktör Hakan Keleş'ten memnun olduklarını belirten Ömer Korkmaz "Hakan Hoca işini iyi yapan biri. Tesislerde yatıp kalkıyor. Galatasaray'ı deplasmanda mağlup eden son teknik direktör. Evi yakın buraya ama tesislerde kalıyor. İletişimi de çok iyi Hakan Hocanın. Gayet keyfi de yerinde, hocamızla yolumuza devam ediyoruz bir sıkıntımız yok" dedi.

kaynak:bbnhaber

EditörEditör