Konya Haber
Giriş Tarihi : 16-05-2024 14:41

Başkan Kılca, Çocukların Turnuva Heyecanına Ortak Oldu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “3. Geleneksel Ortaokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası”nda devam eden müsabakaları izledi. Çocukların futbol heyecanına ortak olan Başkan Hasan Kılca, söz konusu turnuvayla yeni yeteneklerin keşfedilip Türk futboluna kazandırılmasına katkı sunmayı amaçladıklarını bu konuda da önemli mesafeler kat edildiğinin altını çizdi.

Başkan Kılca, Çocukların Turnuva Heyecanına Ortak Oldu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Karatay Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Konya İl Müdürlüğü ile Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de katkılarıyla düzenlenen “3. Geleneksel Karatay Ortaokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası”nda ter döken öğrencilerle bir araya geldi.

Ortaokul öğrencileri arasındaki dostluk ve kardeşliği pekiştirmek amacıyla 3 yıldır organize edilen müsabakaları izleyen Başkan Hasan Kılca, çocukların turnuva heyecanına ortak oldu.

TURNUVA YENİ YETENEKLERİ ORTAYA ÇIKARACAK

Karatay Belediyesi Ortaokullar Arası Futbol Dostluk ve Kardeşlik Turnuvası”nın Karatay’da artık güzel bir gelenek haline geldiğini söyleyen Hasan Kılca, turnuva sayesinde keşfedilen yeni yeteneklerin gelecekte Türk futboluna önemli hizmetlerde bulunacağına inandığını ifade etti.

Turnuvada mücadele eden bütün sporculara başarılar dileyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “İlçemizde eğitim, spor ve gençlerimize olan yatırımlarımız ve desteklerimiz sürüyor. Karatay Belediyesi olarak düzenlediğimiz Ortaokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvamız devam ediyor. Turnuvaya 32 okulumuz ve yaklaşık 600 öğrencimiz katılıyor. Turnuva sonucunda başarılı olan okullarımıza, öğrencilerimize ve okul aile birliklerine hediyelerimiz olacak. Yine turnuvaya katılan tüm çocuklarımıza Konyaspor’umuzun lisanlı formasını hediye ediyoruz. Burada amacımız, yetenekli sporcularımızın tespit ederek Karatay Belediyesi Futbol Kulübümüze lisanslı sporcu olarak yerleştirip sporcularımızın geleceklerine de katkı sunmak. Konyaspor’umuzun alt yapısı için de faydalı bir organizasyon. Tüm okullarımıza ve çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin