SİYASET
Giriş Tarihi : 03-02-2024 13:23

Başkan Kavuş'tan Teşekkür Mesajı; “Meram Geleceğe Çok Daha Güçlü Hazırlanacak”

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde Meram Belediye Başkanlığı için AK Parti'den yeniden aday gösterilen Başkan Mustafa Kavuş, teşekkür mesajında bulundu: "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, AK Parti'nin güçlü kadrosuyla Meram Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilmem büyük bir onur ve sorumluluk. Bu süreçte bana gösterdiğiniz teveccühün, milletimize daha iyi hizmet etme azmiyle dolup taştığımı belirtmek isterim. AK Parti Genel Merkez Yöneticilerine, milletvekillerimize, AK Parti Konya İl Başkanlığına, AK Parti Meram ilçe Teşkilatına ve tüm hemşerilerime derin teşekkürlerimi sunarım. Bu kutlu göreve bir kez daha layık görülmemde emeği geçen herkese minnettarım.

Başkan Kavuş'tan Teşekkür Mesajı; “Meram Geleceğe Çok Daha Güçlü Hazırlanacak”

"Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 20 yıllık AK Parti Belediyeciliği sürecinde ilk kez bir ismin ikinci dönem için aday gösterilmesinin önemine dikkat çekerek teşekkür açıklamasında bulundu:

"Bugüne kadar Meram'a hizmet etmenin gururunu ve sorumluluğunu taşıyan bir belediye başkanı olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve AK Parti'nin güçlü desteğiyle ikinci dönem için aday gösterilmem beni onurlandırmıştır. Bu, aynı zamanda Meram'da 20 yıllık bir AK Parti Belediyeciliği sürecinde ilk kez bir ismin ikinci dönem için aday gösterildiği anlamına gelmektedir.

Tevazu, samimiyet ve gayretle hizmet ve gönül belediyeciliğini tesis etmek için çıktığımız yolda, hemşehrilerimizin verdiği destekle bu günlere geldik. 2019 yılında başlattığımız 'Bizim Meram' vizyonu, birlikte yönetim anlayışı ve sürekli açık kapı politikamızla Meram'ı daha yaşanabilir, daha güzel bir ilçe haline getirme çabası içinde olduk. Bu süreçte bir an olsun durmadan, gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.

Bu süre zarfında, imardan ulaşıma, temizlikten yeşile, kentsel dönüşümden sosyal hayata kadar birçok alanda önemli adımlar attık. Hemşehrilerimizle birlikte ortak akıl ve karar anlayışıyla hareket ettik. Her bir projede, her bir hizmette onların taleplerini ve beklentilerini ön planda tuttuk.

Hemşehrilerimizin bize duyduğu güven ve desteği için minnettarım. Bu süreçte bana destek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti Genel Merkez Yöneticilerine, milletvekillerimize, AK Parti Konya İl Başkanlığına, AK Parti Meram İlçe Teşkilatına, tüm hemşerilerime ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Onların güveni ve desteğiyle birlikte Meram'ı daha güzel yarınlara taşımak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.

Son olarak, 20 yıllık AK Belediyecilik döneminde Meram için önemli adımlar atan tüm önceki dönem belediye başkanlarına ve emeği geçenlere de şükranlarımı sunarım. Hep birlikte, Meram'ı daha da ileriye taşıyacak projeleri hayata geçirmek için bir arada olacağımıza inancım tamdır."

EditörEditör