GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-04-2023 12:00

Başkan Kavuş Ve Milletvekili Adayı Özer Muhtarlarla İftarda Buluştu

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Konya Milletvekili adayı Mustafa Hakan Özer iftar programında Meram Muhtarlarıyla buluştu. Ailelerin de katıldığı iftarda gündem 14 Mayıs seçimleri oldu. Başkan Kavuş, iftarın ardından AK Parti Konya Milletvekili adayı Latif Selvi ile beraber Ertuğrul Gazi Emekliler Lokali’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Kavuş Ve Milletvekili Adayı Özer Muhtarlarla İftarda Buluştu

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Konya Milletvekili adayı Mustafa Hakan Özer, düzenlenen iftar programında Meram Mahalle Muhtarları ve aileleri ile bir araya geldi. Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programa AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Sefa Danışık da katıldı.

BAŞKAN KAVUŞ; “MUHTARLARIMIZ DEPREM SÜRECİNDE BÜYÜK YÜK ALDI”

İftar sonrasında yaptığı konuşmada sözlerine AK Parti Konya Milletvekili adayı Mustafa Hakan Özer ile birlikte yıllarca AK Parti’nin başarısı için mücadele verdiklerini söyleyerek başlayan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Özer’e adaylık sürecinde başarılar diledi. Ülkenin, 2023 yılına iyi bir başlangıç yaptığını ancak 6 Şubat Depremleri ile büyük üzüntü yaşadıklarını belirten Başkan Kavuş, “Ancak bu kötü günler de dünyaya örnek olacak birlik ve beraberlik örneği gösterdik. Her zaman ‘ilk koşulan kişi’ olan muhtarlarımız da bu noktada büyük yük aldı. Gerek gönderilen yardımlarda gerek şehrimize gelen mağdurlar için hayırseverleri koordine ettiniz. Her birinize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

BAŞKAN KAVUŞ; “BAŞARILI OLMA MECBURİYETİ”

Girilen seçim süreci hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bizim derdimiz tasamız bu ülke, bu şehir. Varlık sebebimiz geleceğimiz, çocuklarımız. Tüm bunlar için 14 Mayıs tarihi bir dönüm noktası olacak. Bizim gençliğimizde yaşadığımız buhranları çocuklarımız yaşasın istemiyoruz. Daha iyi şartlarda yaşasınlar ve daha iyi imkanlara kavuşsunlar diye çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 21 yıllık süreçte büyük başarıların altına imza attık. Bu başarılar devam etsin, bu sürecin bozulmaması ve

kesintiye uğramaması için bu seçim belki de bundan önce yaşadığımız tüm seçimlerden daha önemli. Başarılı olma mecburiyetimiz var.”

BAŞKAN DOLULAR; “BİZ TOGG DİYORUZ ONLAR SOĞAN DİYOR, BİZ UÇAK GEMİSİ DİYORUZ ONLAR PATATES DİYOR”

Konuşmasına, 21 yıllık siyasi mücadelelerinde her seçimin bir öncekinden daha önemli bir hale geldiğine vurgu yaparak başlayan AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, bu seçimi de AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara farkla kazanacağını ifade etti. Vatandaşların yaşanan tüm süreçlerin farkında olduğunu kaydeden Dolular, “Biz TOGG diyoruz, onlar soğan diyor, biz uçak gemisi diyoruz onlar patates diyor. Vizyonları, misyonları belli. Onlara karşı bizler vatana, millete sahip çıkmaya devam edeceğiz. Siz muhtarlarımızın varlığı bizleri bu süreç için de rahatlatıyor. Verdiğiniz desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

ÖZER; “BU MİLLETİ OLUŞTURAN NE VARSA BUNUN KURUMSAL ADI AK PARTİ’DİR”

Muhtarların, vatandaşlara en yakın temas eden ve en iyi diyalog kuran isimler olduğunu belirten AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Hakan Özer, bu nedenle muhtarların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kıymetlisi olduğunu hatırlattı. Teşkilatçılar ile muhtarların bu özellikleriyle aynı yerde olduğunu söyleyen Özer, “Sizler de bizler de vatandaşın isteklerini yerine getirmeye, sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. 14 Mayıs seçimleri sadece bu ülkenin değil dünyanın kaderini belirleyecek. Bu sebeple tarihi bir öneme sahip. Bu seçim Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasında değil, Cumhurbaşkanımız ile dünya arasında. Ak dava olarak büyük bir dönüşüm gerçekleştirdik. İçte ve dışta bundan rahatsız olanlar var. Cumhurbaşkanımızı devre dışı bırakmaya çalışan odaklar var. Ama biz var olmaya milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu milleti oluşturan ne varsa bunun kurumsal adı AK Parti’dir. AK Parti bu milletin kendisidir” şeklinde konuştu.

SELVİ; “21 YILDA TÜRKİYE BÜYÜK YATIRIMLARA SAHNE OLDU”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, teravihin ardından AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi ile birlikte Ertuğrul Gazi Emekliler Lokali’nde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular’ın da eşlik ettiği ziyarette çay eşliğinde sohbet edilirken Milletvekili Adayı Selvi, son siyasi gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin her alanda büyük yatırımlar kazandığını hatırlatan AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi, AK Parti öncesinde Türkiye’nin pek çok hükümet

gördüğünü belirterek “Bu hükümetlerin vaatlerine ve icraatlarına bizler de şahit olduk. Seçimlerden önce büyük mutluluklar vaat edenlerin ülkeyi nasıl bataklığa sürüklediğini gördük. Ama AK Parti tüm bunlara son verdi. Ne söylediyse yaptı, ne söz verdiyse yerine getirdi. Müreffeh bir ülke için büyük adımlar atıldı. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra da öyle olacak. Daha yapacağımız çok şey var. Bunun için de vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var, onların da bu desteği vereceğinden hiçbir şüphem yok” şeklinde konuştu.

EditörEditör