GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-12-2022 12:47

Başkan Kavuş; “Meramımızı Türkiye Yüzyılı Vizyonuna Hazırlıyoruz”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da “Tevazu, samimiyet ve gayretle” Meram’da çalışmalarının devam edeceğini ifade ederek “Yaptığımız çalışmalarla Cumhurbaşkanımızın çizdiği hedefler doğrultusunda Meramımızı Türkiye Yüzyılı vizyonuna hazırlıyoruz” dedi.

Başkan Kavuş; “Meramımızı Türkiye Yüzyılı Vizyonuna Hazırlıyoruz”

Geride kalan yıl içerisinde tevazu, samimiyet ve gayretle Meram için çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Mustafa Kavuş; “Çalışmalarımızda 350 bin nüfuslu Meramımızın her bir ferdinin huzuru ve refahı önceliğimiz oldu. 7’den 77’ye her kesime hitap eden çalışmalarımız; altyapıdan kentsel dönüşüme, kooperatiflerimizden yeni tesislerimize, yeşil alandan eğitim ve spor yatırımlarımıza, turizmden çevreye her alanda atılımlar gerçekleştirdik.

Hemşehrilerimizin bize yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz. Bu sebeple onlar ile sık sık bir araya geldik, dertleriyle dertlendik, hemhal olduk. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını orada yaşayanlardan bizzat dinleyerek yerinde tespit ederek çözüm üretmeye çalıştık. Cumhurbaşkanımızın çizdiği hedefler doğrultusunda Meramımızı Türkiye Yüzyılı vizyonuna hazırlamak için gayret gösteriyoruz. Bu doğrultuda dillere destan Meramımızı daha da güzelleştirmek için çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar yaptığımız çalışmalara ek olarak 2023 yılında da Bizim Meram için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Kavuş, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Acısıyla, tatlısıyla 2022 yılını geride bırakarak yeni bir yıla giriyoruz. 2023 yılının bir önceki yıla göre daha güzel geçmesini, başta Meramımız, Konyamız, ülkemiz ve tüm insanlığa sevinç, huzur, bereket ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum”

EditörEditör