GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-02-2024 19:33

Başkan Kavuş, Meram Sanayi Esnafıyla Buluştu

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Eski Meram Sanayi esnaflarıyla bir araya geldi. Sabahın erken saatlerinde çay simit eşliğinde kahvaltıyla başlayan Başkan Kavuş’un ziyaretleri, renkli görüntülere, sıcak ve keyifli sohbetlere sahne oldu

Başkan Kavuş, Meram Sanayi Esnafıyla Buluştu

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Eski Meram Sanayi esnaflarını ziyaret etti. Çay simit eşliğinde yapılan kahvaltıyla başlayan ziyaretlerinde; sanayide bulunan dükkanları tek tek ziyaret eden Başkan Kavuş, esnaflarla sohbet etti. Hemşehrilerinin sıcak karşılamalarından memnun kalan Başkan Kavuş, talepleri ve beklentilerini de dinledi. Başkan Kavuş’a ziyaretlerinde AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

BAŞKAN KAVUŞ; “ESNAFLARIMIZ, TOPLUMUMUZUN VE EKONOMİMİZİN BEL KEMİĞİDİR”

Başkanlık görevi süresi boyunca kapısının tüm hemşehrilerine açık olduğunu bir kez daha hatırlatan Başkan Kavuş, esnafların hizmet verdiği alanlarda fiziki şartların iyileştirilmesi, sıkıntılarının çözülmesi, konforlu bir ortamda hizmet verebilmeleri ve vatandaşların rahat bir şekilde hizmet alabilmesi adına ilçe genelinde önemli çalışmalar ortaya koyduklarının altını çizdi. Bunların yerine getirilmesi için her fırsatta esnaflarla buluşup taleplerini dinlediklerini ve birlikte çözüm yolları aradıklarını kaydeden Başkan Kavuş, ziyaretleri ile ilgili gerçekleştirdiği açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Esnaflarımız özellikle de sanayi esnafları toplumumuzun ve ekonomimizin bel kemiğidir. Bu sebeple onların rahat ve konforlu bir ortamda hizmet vermeleri hem onlar hem de hemşehrilerimiz adına çok önemlidir. Bugüne kadar bu noktada üzerimize düşeni yapmaya gayret gösterdik. Biz rahat bir alanı sağlamak adına esnaflarımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. İstişarelerimiz, görüşmelerimiz aralıksız sürüyor. Onlar bize gelemediğinde biz onlara geliyor, sorunlarını dinliyoruz. Bu ziyarette bizim beş yıl boyunca sürekli olarak devam ettirdiğimiz bu istişare görüşmelerinden biri oldu. Öncekiler gibi sonuçları itibariyle yararlı bir ziyaret oldu. Hepsinin hayırlı bereketli kazançları olsun inşallah.”

EditörEditör