SİYASET
Giriş Tarihi : 03-02-2024 13:39   Güncelleme : 03-02-2024 13:50

Başkan Hasan Kılca'nın Mesajı:''Karatay'ın Aşkıyla ,Alnımızın Akıyla Hizmetlerimize Devam Edeceğiz''

Başkan Hasan Kılca'nın Mesajında:Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart yerel seçimlerinde bir kez daha aday gösterilmemden dolayı duyduğum onur ve gururu ifade etmek isterim. Cumhurbaşkanımızın gösterdiği teveccüh, şahsım ve ekibim adına büyük bir sorumluluk yüklemiştir.Bu kutsal görevi bir emanet olarak gören 'şehremaneti' anlayışıyla, Karatay Belediye Başkanı olarak şehrimize ve halkımıza en iyi hizmeti sunma gayreti içinde olacağımızı belirtmek isterim.

Başkan Hasan Kılca'nın Mesajı:''Karatay'ın Aşkıyla ,Alnımızın Akıyla Hizmetlerimize Devam Edeceğiz''

Karatay belediye başkanı kılca:31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir kez daha Karatay Belediye Başkanı adayı olarak gösterilmem, şahsımı büyük bir onur ve sorumlulukla doldurmuştur. Bu güvene layık olabilmek adına şehrim Karatay'a daha fazla hizmet sunma azmiyle doluyum.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Cumhur İttifakı'nın güçlü desteğiyle 31 Mart Yerel Seçimlerine girecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Konyamız ve Karatay'ımız, gönül coğrafyamızın mayası olan yerli ve milli anlayışın en kıymetli temsilcisidir. Şehrimiz, turizmden sağlığa, eğitimden sanayiye, tarımdan spora kadar birçok alanda öne çıkan bir merkez haline gelmiştir.

2019 yılında 'Tevazu, samimiyet ve gayretle, memleket işi gönül işi' diyerek yola çıktık ve 'Gönül Belediyeciliği' sözüyle milletimizin karşısına çıktık. Göreve geldiğimiz günden bu yana Karataylı hemşehrilerimize hizmetkâr olma anlayışıyla, Anadolu'nun kalbinde, milli ve manevi değerlere bağlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vizyon projelerimizle birlikte kültür, spor, eğitim, turizm, sağlık, sosyal, ulaşım, yeşil ve kentsel dönüşüm gibi birçok alanda projeleri hayata geçirerek şehrimize değer katmaya devam ediyoruz.

Karatay'ın tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkarak, dinamik ve genç nüfusa olan sorumluluğumuzu da unutmuyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize en iyi şekilde hizmet etmek, eğitimden sağlığa, kültür sanattan spora kadar geniş bir yelpazede çalışmalar gerçekleştirmek amacımızdır.

Bugüne kadar 'Gönül Belediyeciliği' anlayışıyla yürüttüğümüz hizmetlerimizi, yeni dönemde 'Gerçek Belediyecilik' sloganıyla sürdüreceğiz. Birlik, beraberlik, dayanışma ve 'önce insan' ilkesini benimseyen belediyecilik anlayışımızla, devlet millet el ele, gönül gönüle Karatay'a hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu süreçte bana güvenen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Cumhur İttifakı'nın değerli üyelerine ve tüm Karataylı hemşehrilerime en içten teşekkürlerimi sunarım. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve dayanışmamızı daim kılsın, daha nice güzel işlere birlikte imza atmayı nasip etsin."

EditörEditör