Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:27

Başkan Hasan Kılca’dan Görme Engelli Vatandaşlara Ziyaret

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri ve Karatay, Selçuklu, Meram ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla özel vatandaşları evlerinde ziyaret etti. “Engelsiz Bir Karatay”a katkı sunmak amacıyla çalıştıklarının altını çizen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Karatay’ın engelsiz yaşam anlayışını benimsemiş bir ilçe olduğunu ifade etti.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 11-01-2024 14:19
Başkan Hasan Kılca’dan Görme Engelli Vatandaşlara Ziyaret

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; görme engelli vatandaşların Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası’nı kutladı. Başkan Kılca bu kapsamda AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Karatay, Selçuklu, Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Müslime Coşkuner, Mustafa Uğuz ve Muhammed Ali Bayar’ı evinde ziyaret etti. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Kılca çeşitli hediyeler de takdim etti.

İNSANI MERKEZE ALAN HİZMET ANLAYIŞI İLE ÇALIŞIYORUZ

“Engelsiz Bir Karatay”a katkı sunmak amacıyla çalıştıklarının altını çizen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca bu kapsamda ilçeye Engelsiz Yaşam Merkezi’ni kazandıracaklarını hatırlattı.

Görme engelli bireylerin toplumsal hayata tam katılımlarını sağlamak amacıyla çeşitli projeler ve hizmetler gerçekleştirdiklerini söyleyen Hasan Kılca; “Bugün AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Müslime, Mustafa ve Muhammed’i evlerinde ziyaret ettik. Öncelikle böylesine özel bir günde hayatımızın en güzel renkleri olan özel gereksinimli kardeşlerimize misafir olmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini diri tutacak en küçük çalışmalar dahi bizim için çok önemli ve değerli. Bizler insanı merkeze alan hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Özel vatandaşlarımıza yapımı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi projemiz hakkında da bilgi verdik. Karatay Engelsiz Yaşam Merkezi’miz, Konya’nın ilk; Türkiye’nin ise en büyüğü olacak. 10 bin metrekarelik alanda 155 milyon lira değerindeki bu yatırımımızı büyük oranda tamamladık. Merkezimizi en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Özel vatandaşlarımızın her ihtiyaçlarında Karatay Belediyesi olarak yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.  

GÖRME ENGELLİ MUHAMMED HAYRAN BIRAKTI

Gerçekleştirilen ziyarette görme engelli Hafız Muhammed Ali Bayar; Kur’an-ı Kerim okudu. Başkan Kılca görme engelli olarak hafızlığını tamamlayan Muhammed Ali Bayar’ı yeteneğinden dolayı tebrik etti. Hasan Kılca; Muhammed’in azminin örnek olduğunu söyleyerek kendisine başarılar diledi.

EditörEditör

YORUMLAR