GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-12-2023 14:27   Güncelleme : 07-12-2023 14:53

Başkan Hasan Kılca, Öğrencilerle Fidan Dikti

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Göçü İlkokulu öğrencileriyle birlikte fidanları toprakla buluşturdu. Yeşile verdikleri öneme dikkat çeken Başkan Hasan Kılca; “Gelecek nesillerimize yeşil alanlar emanet etmek için seferberlik halindeyiz. Bu geleceğe bırakılan en büyük mirastır” dedi.

Başkan Hasan Kılca, Öğrencilerle Fidan Dikti

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Önceki Dönem AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Konya Orman Bölge Müdürü Cafer Bal, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Mülki İdare Amirleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte Göçü İlkokulu’nda düzenlenen ağaç dikme etkinliğine katıldı.  

Fidan dikimi öncesinde bir süre öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden, öğrencilere fidan dikmenin öneminden bahseden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve protokol üyeleri daha sonra Orman Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan fidanları öğrencilerle birlikte toprakla buluşturdu.

Fidan dikiminin ardından Göçü Mahallesi’nde vatandaşlarla da buluşan Hasan Kılca, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan ve İlçe Başkanı Mehmet Genç, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini de tek tek dinledi.

YEŞİL, GELECEĞE BIRAKILAN EN BÜYÜK MİRASTIR

Yeşil dokuyu korumanın, genişletmenin ve gelecek kuşaklara aktarılmasının öncelikli görevleri olduğunu ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, sağlıklı bir dünya ve temiz bir çevre için tüm imkânlarını seferber ettiklerini söyledi.  

Başkan Hasan Kılca; “Bu güzel ve anlamlı bir etkinlikle öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle buluştuk. Ardından bölge sakinlerimizle bir araya gelerek hemşehrilerimizle hasbihal etme imkanı bulduk. Bu anlamlı fidan dikim etkinlik için okulumuza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bizler de belediye olarak var olan yeşil alanları korumak ve gelecek nesillere daha yeşil alan bırakmak adına gayret ediyoruz. Bu kapsamda ilçemizin tüm yerleşim alanlarını yeşillendirmek amacıyla ağaç dikimi başta olmak üzere yolları, parkları ve kavşakları farklı fidan türleriyle güzelleştiriyoruz. Gelecek nesillere gölgesinde yaşayabileceğimiz, nefes alabileceğimiz ağaçlar yeşil alanlar emanet etmek için hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.  

EditörEditör