SİYASET
Giriş Tarihi : 19-04-2023 14:37

Başkan Hasan Kılca, Mehmet Genç İle Muhammed Zeren, Şekerciler Sanayi Sitesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, Şekerciler Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnaf ve bölgedeki vatandaşlarla buluştu.Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, Şekerciler Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Hasan Kılca ve Milletvekili adayı Muhammed Zeren ve İlçe Başkanı Mehmet Genç, 14 Mayıs için destek istedi.

Başkan Hasan Kılca, Mehmet Genç İle Muhammed Zeren, Şekerciler Sanayi Sitesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

KARATAY’I KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ

 Karatay’ın üretim çeşitliliğinde önemli bir merkez olduğunu ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Türkiye yüzyılı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı’na destek istedi.Başkan Hasan Kılca; “Milletvekili adayımız genç ve dinamik kardeşimiz olan Muhammed Zeren ve İlçe Başkanımız Mehmet Genç ile Şekerciler Sanayi Sitesi’ni ziyaret ettik. Karatay’ı karış karış geziyoruz. Bugüne kadar esnaflarımızla diyaloglarımız neticesinde güzel hizmetlerde bulunduk. Bu güçlü iletişim kaynaklarımızı daha diri ve canlı tutarak önümüzdeki süreçte daha çok hizmetin gelmesini sağlayacağız. Allah’ın izniyle 14 Mayıs akşamı Karatay’ımız esnafıyla,sanayicisiyle 7 ‘den 70’e her zaman olduğu gibi yine en yüksek desteği sağlayacaktır.Çalışmalarımızda dua ve desteğini esirgemeyen tüm esnafımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

HEMŞEHRİLERİMİZİN DESTEĞİ BİZLERİ MOTİVE EDİYOR

Seçim çalışmaları sürecinde hep olumlu geri dönüşler aldıklarının altını çizen Milletvekili Adayı Muhammed Zeren ise şunları söyledi; “14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimler için saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Hasan Başkanımız ve ilçe başkanımızla beraber esnafımızı tek tek ziyaret ederek taleplerini dinledik ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize desteklerini istedik. Sahaya çıktığımız ilk günden beri teşkilatımızın tüm kademeleri ile yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Kıymetli vatandaşlarımızın yoğun teveccühü bize de moral sağlıyor. AK Parti milletin partisidir. Türkiye yüzyılı vizyonuyla çıktığımız yolda ülkemize güçlü yatırımlar ve hizmetler kazandırmayı sürdüreceğiz. Bizleri güler yüzüyle karşılayan ve desteklerini hissettiren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

EditörEditör