Konya Haber
Giriş Tarihi : 25-03-2024 17:07

Başkan Hasan Kılca, Hemşehrileriyle Buluşmayı Sürdürüyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala gerçekleştirdiği ziyaretlerle esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Hasan Kılca ayrıca, Karatay Teravih Buluşmaları ile her akşam ilçenin farklı mahalle ve camisinde ilçe sakinlerinin Ramazan bereketine de ortak oluyor.

Başkan Hasan Kılca, Hemşehrileriyle Buluşmayı Sürdürüyor

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne artık sayılı günler kaldı. Karatay Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Kılca, saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 
HASAN KILCA, KARATAY’IN DÖRT BİR YANINDA VATANDAŞLA BULUŞUYOR
Bu kapsamda Başkan Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, il ve ilçe teşkilat mensupları, belediye meclisi üyesi ve adayları; hafta sonunda Selim Sultan Mahallesi, Sarıyakup Mahallesi ve Hacıyusuf Mescit Mahallesi’ni ziyaret ettiler. 
Selim Sultan ve Sarıyakup Mahalleleri Karaman Caddesi üzerindeki işyerlerinde esnafı ziyaret eden ve bölge sakinleriyle bir araya gelen Hasan Kılca; 5 yıldır Karatay’a kazandırdıkları yatırımları anlattı, vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinledi. Kılca, Genç ve beraberindeki teşkilat mensupları ayrıca; Hacıyusuf Mescit Mahallesi’ni de ziyaret ederek kurulan pazar yerinde pazar esnafı ile alışveriş yapan vatandaşlarla buluştu. 


ÇOK ÇALIŞMAYA VE MİLLETİMİZLE YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Ziyaretlerinde hem esnafların hem de vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart Yerel Seçimleri için esnaftan ve vatandaşlardan destek istedi. 
Görev süresi olan son beş yıldır her gün vatandaşlarla bir arada bulunmaya büyük gayret gösterdiğinin altını çizen Başkan Hasan Kılca; “Ziyaretlerimizi hiçbir zaman seçmen ziyareti olarak görmedik çünkü bizler 5 yıldır 7/24 zaten hemşehrileriyle bir arada olan insanlarız. Dolayısıyla bizler kendimizi Karatay’ın büyük ailesinin bir ferdi olarak kabul ederek her daim sıcak ve samimi bir ortamlarda hemşehrilerimizle bir aradayız. Beş yıldır da gece gündüz demeden her gün gece gündüz demeden onların rahatı ve huzuru için çalışıyoruz. Bu gayretimizin karşılığı olarak hemşehrilerimizin bizlere karşı büyük bir sevgisi ve teveccühü var elhamdülillah. Bizler de bu sevgiye, duaya ve teveccühe layık olabilmek adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok çalışmaya, milletimizle birlikte bu yolu yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
KARATAY’DA TERAVİH BULUŞMALARI GELENEĞİ SÜRÜYOR
Öte yandan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ayrıca, Karatay Belediyesi’nin geleneklerinden bir tanesi olan “Teravih Buluşmaları”nda da her akşam farklı bir camide hemşehrileriyle buluşuyor. Başkan Hasan Kılca, söz konusu programlar kapsamında İstiklal Mahallesi’nde bulunan Nene Hatun Camii’ndeki teravih namazı sonrasında Karataylı hemşehrileriyle hasbihalde bulundu

 

AdminAdmin