GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-04-2023 13:08

Başkan Hasan Kılca, Çalışma Arkadaşlarıyla Bayramlaştı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı. Personelinin bayramını tebrik eden Başkan Hasan Kılca, Ramazan ayı ve bayram süresince özverili gayretleri dolayısıyla tüm belediye personeline teşekkür etti. Hasan Kılca ayrıca, Karatay Belediyesi olarak son dört yılda önemli yatırım ve projelere imza attıklarını aktardı.

Başkan Hasan Kılca, Çalışma Arkadaşlarıyla Bayramlaştı

Karatay Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde personelle
bayramlaşma programı gerçekleştirildi.Ramazan Bayramı tatili dönüşü ilk mesai gününde Karatay Belediyesi personeli düzenlenen bayramlaşma programlarının ilki Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde oldu.Karatay Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği programda personelle bayramlaşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tesislerindeki personelin ardından Karatay Belediyesi hizmet binasında görev yapan personelle de bayramlaştı.


SİZLERLE BU YOLU YÜRÜMEKTEN MUTLUYUM, GURURLUYUM

Başkan Hasan Kılca, bayram süresince özverili gayretleri dolayısıyla personele teşekkür
etti. Hasan Kılca, Karatay Belediyesi olarak gönlü güzel Karataylılara hizmet ettikleri için mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.Hasan Kılca, şunları aktardı: “Sizlerle birlikte yol yürüyor ve ilçemize hemşehrilerimize hizmet ediyoruz. Sizlerle bu yolu yürümekten mutluyum, gururluyum. Deprem bölgesindeydik hep beraber. Oradaki kardeşlerimizin imdadına yetiştik. Hatay’daki hizmetlerimiz ve desteklerimiz oralar normale dönünceye kadar devam edecek. Hatay’da Konya Konteyner Kent’in ilk bölümünü hizmete açmıştık. İkinci bölümünü de yakında depremzede kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Karatay Belediyesi olarak bizler de Konyamız’da misafir ettiğimiz depremzedeler için 54 adet prefabrik daireden oluşan Karatay Konukevi’ni inşa etmiştik. Bu prefabrik dairelerimizi tamamlayarak depremzedelere tahsis ettik.”

4 YILDA İLÇEMİZE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPTIK VE BUNU BİRLİKTE BAŞARDIK
Karatay Belediyesi olarak sadece son 4 yıl içerisinde hep birlikte çok önemli işler yaptıklarını ifade eden Kılca; “Belediyemizin iş makinalarımızı, kamyonlarımızı, ekipmanlarımızı,hizmet araçlarımızı, asfalt plentimizi ve laboratuvarımızı yeniledik. 750 bin metrekare alanda pek çok büyük park yaptık. Türkiye’nin en büyük lavanta bahçesini, gül bahçesini birlikte kurduk. Parklarımızın içerisine birer marka haline gelen çok güzel Kafe Karatay’lar oluşturduk.6 okul yaptık 7’ncisi şu an inşa aşamasında, 8’ncisi ise ihale aşamasında. Karakollar, sağlık ve sosyal tesisleri yaptık. Tüm bu projelerde hepimizin emeği var. Hepinizden Allah razı olsun”
ifadelerini kullandı.

EditörEditör