GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-11-2023 12:51

Başkan Altay Zafer Sanayii’nde Çalışan Gençlerle Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisinin sabah erken saatlerde sanayi çalışanlarına yönelik düzenlediği sıcak çorba ikramını gerçekleştiren gençlerle buluştu. Sanayi esnafıyla da bir araya gelen Başkan Altay, meclis üyesi gençlere faaliyetleri için teşekkür etti.

Başkan Altay Zafer Sanayii’nde Çalışan Gençlerle Buluştu

Esnaf ziyaretleri kapsamında Zafer Sanayii girişinde yüzlerce esnaf ve çalışanla bir araya gelen Konya Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi üyesi gençler, sanayi esnafına sabahın erken saatinde çorba ikramında bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da etkinliğe katılarak meclis üyesi gençlerle ve esnafla bir araya geldi. Sanayi çalışanlarının şehir ekonomisindeki önemine vurgu yapan Başkan Altay, onların emeklerine büyük değer verdiklerini belirtti. Gençlerin toplumsal sorumlulukları üstlenmelerini teşvik etmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Altay, “Büyükşehir Çalışan Gençlik Meclisimiz bu tür etkinliklerle şehirdeki dayanışmayı güçlendiriyor. Gençlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çalışan Gençlik Meclisi Başkanı Veli Vural da çalışan gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, kendilerine her zaman destek olan Başkan Altay’a teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Anadolu Sanayii’nde de esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla selamlaştı.

EditörEditör