GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-02-2024 15:33

Başkan Altay: “Verdiğimiz Sözleri Yerine Getirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Doğanhisar'ı ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan Meydan Düzenleme İş Başlangıç Programı'na katıldı. Başkan Altay, yapılan çalışmaların şehre kattığı değerlere vurgu yaparak, şu ifadeleri kullandı: "Doğanhisar'ımız gelişen ve güzelleşen bir görünüme kavuşuyor. Yüzme havuzlu şehir konağı, mahalle yolları, çok amaçlı salonlar, halı sahalar, KOSKİ'nin altyapı çalışmaları ve parke taşı destekleri ile birlikte Doğanhisar, her geçen gün daha iyi bir konuma ilerliyor. Bugün burada, bu başarılı işleri taçlandıracak bir projenin başlangıcını gerçekleştiriyoruz."Başkan Altay, gerçekleştirilecek Meydan Düzenleme İşinin, Konya ve Doğanhisar'a yakışır bir estetik ve fonksiyonellik kazandıracağını ifade ederek, "Bu meydanı Konya'mıza, Doğanhisar'ımıza yakışır bir hale getireceğiz. Bu projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçemiz daha modern ve kullanışlı bir meydanla buluşacak. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Başkan Altay: “Verdiğimiz Sözleri Yerine Getirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Meydan Düzenleme İş Başlangıç Programı, Doğanhisar'ın çehresini değiştirecek önemli bir projenin başlangıcını müjdeledi. Programda konuşan Doğanhisar Belediye Başkanı Süleyman Pekmez, bu proje ile ilçenin yeni kazanımlar elde edeceğini belirterek, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin sürekli destekleri için teşekkür etti. Başkan Pekmez, Başkan Uğur İbrahim Altay'a minnettarlık duygularını ifade ederek, birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, 2019 yılından bu yana verdikleri sözleri bir bir yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını ifade ederek, Doğanhisar'a önemli hizmetlerde bulunduklarını vurguladı. Meydan düzenleme projesinin, ilçenin estetik ve fonksiyonellik açısından daha iyi bir konuma gelmesine katkı sağlayacağını belirten Başkan Altay, bu projenin yanı sıra yüzme havuzlu şehir konağı, mahalle yolları, çok amaçlı salonlar, halı sahalar, KOSKİ'nin altyapı çalışmaları ve parke taşı destekleriyle Doğanhisar'ın her geçen gün daha iyiye gittiğini ifade etti.

Başkan Altay, Doğanhisar'a kazandırılacak olan Atık Su Arıtma Tesisinin de sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu paylaşarak, ilçeye yapılacak yatırımların toplamda 105 milyon lira değerinde olduğunu belirtti. Başkan, bu hizmetlerin Doğanhisar'a olan sevgilerinin bir yansıması olduğunu ve hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyduklarını vurguladı.

Ayrıca, Başkan Altay, 2024-2029 döneminde de daha büyük ve önemli projeleri hayata geçirmeyi arzu ettiklerini belirterek, Cumhur İttifakı'nın Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Savaş Özdemir ile birlikte halktan destek istedi. Programa katılan diğer siyasi temsilcilerle birlikte ilçede gerçekleşen açılışlara ve ziyaretlere de katılarak Doğanhisarlılarla bir araya geldi.

EditörEditör