Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 16:22

Başkan Ahmet Pekyatırmacı'nın mesajı: “Selçuklu’da çıtayı yüksek tutmaya devam edeceğiz”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini yeniden Selçuklu Belediye Başkanı adayı olarak göstermesi nedeniyle teşekkürlerini iletti. Başkan Pekyatırmacı, AK Parti Selçuklu ilçe teşkilatındaki konuşmasında Selçuklu için hayallerin gerçek olmaya devam edeceğine vurgu yaparak, aday tanıtım toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş'a da katılımları için teşekkür etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 03-02-2024 15:07   Güncelleme : 03-02-2024 15:10
Başkan Ahmet Pekyatırmacı'nın mesajı: “Selçuklu’da çıtayı yüksek tutmaya devam edeceğiz”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu'ya yeniden aday olması nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini ileterek, Selçuklu için hayallerin gerçek olmaya devam edeceğini vurguladı. Başkan Pekyatırmacı, aday tanıtım toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş'a da katılımları sebebiyle teşekkür etti.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Başkan Pekyatırmacı, Konya'nın Cumhur İttifakı adayı olarak Selçuklu'da ve Büyükşehir'de en güçlü şekilde temsil edileceğini ifade etti. Kendisinin tekrar aday olmasının Selçuklu için hayallerin devam edeceği anlamına geldiğini belirten Başkan, Konya Modeli Belediyecilik hizmetlerini Türkiye'ye ve dünyaya örnek göstermeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu'da çıtayı düşürmediklerini, her seçimde oy oranlarını artırdıklarını ve bu trendin devam edeceğine inandıklarını belirtti. Ayrıca, Selçuklu'da yapmak istedikleri birçok projelerinin olduğunu ve bu projeleri teşkilatlarıyla birlikte gerçekleştireceklerini ifade etti. Başkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya'dan rekor beklediğini dile getirerek, Selçuklu'dan %70'in üzerinde oy almayı hedeflediklerini belirtti.

Son olarak Başkan Pekyatırmacı, teveccüh gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, katılımları sebebiyle AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş'a ve teşkilatlarına teşekkür ederek, 31 Mart seçimlerinde zaferlerini kutlamayı diledi.

EditörEditör

YORUMLAR