EĞİTİM
Giriş Tarihi : 05-03-2024 16:55

Bakan Yusuf Tekin'den Konya Beyşehir'deki okullara sürpriz ziyaret!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Konya'yı ziyaret etti.Bakan Tekin:İlim, irfan ve eğitim şehri Konya’mızın güzel ilçesi Beyşehir’deyiz!dedi .Ayrıca Bakan Tekin, ziyarette övgüyle Konya'nın bir eğitim şehri olduğunu belirtti.

Bakan Yusuf Tekin'den Konya Beyşehir'deki okullara sürpriz ziyaret!

Bir takım ziyaretler için Konya'ya gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Beyşehir ilçesini ziyaret etti. Bakan Tekin, "İlim, irfan ve eğitim şehri Konya’mızın güzel ilçesi Beyşehir’deyiz. Beyşehir’deki mesaimize Gazi İlkokulumuzu ziyaret ederek başladık. Öğrencilerimizle okul bahçesinde sohbet ettik, derslerine katıldık, mutluluklarına ortak olduk.

Bizleri okullarında konuk eden kıymetli meslektaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür ediyorum. Bizlere Selçuklu’nun emaneti, kültür ve doğa yüklü şehir, Beyşehir'deyiz. Beyşehir Ali Akkanat Anadolu Lisemizi ziyaret ettik. Tüm umudumuz ve yarınlarımız olan gençlerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık, öğrencilerimizin taleplerini aldık, sorularını cevapladık. Meslektaşlarımızla eğitim üzerine istişarelerde bulunduk.

Öğrencilerime başarılar, meslektaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Beyşehir’in üretimine ses, kalkınmasına nefes olan Kubadabad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizdeyiz. Eğitimin her kademesinde olduğu gibi mesleki eğitimde de bütüncül ve sistematik adımlar attık ve bu adımları atmaya devam ediyoruz. Meslek liseli öğrencilerime ve öğretmenlerimize konukseverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Kaynak bbnhaber 

EditörEditör