Konya Haberci | Konya Haber
HV
27 TEMMUZ Cumartesi 08:38

Bakan Yerlikaya: Silah kaçakçılarıyla mücadelemiz devam edecek!

Batman’da yasa dışı silah kaçakçılığı ve silah ticaretine yönelik düzenlenen “MERCEK-18” operasyonunda yasa dışı silah üretiminin yapıldığı bir silah imalathanesinde 121 ruhsatsız tabanca ve çeşitli tabanca parçaları ele geçirildi.

ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 12-05-2024 10:39   Güncelleme : 12-05-2024 10:50
Bakan Yerlikaya: Silah kaçakçılarıyla mücadelemiz devam edecek!

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Batman İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; "Yasa Dışı Silah Kaçakçılığı ve Silah Ticaretine" yönelik

"MERCEK-18" operasyonu düzenlendi. Operasyonda, yasa dışı silah üretiminin yapıldığı bir silah imalathanesinde 21'inin imalatı tamamlanmış, 100'ünün ise imal edilmeye hazır hale getirilmiş toplam 121 ruhsatsız tabanca ve çeşitli tabanca parçaları ele geçirilirken, 4 şüpheli de yakalandı.

SİLAH KAÇAKÇILARIYLA MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Operasyona ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; halkımızın huzurunu kaçıranların ve onlara silah temin edenlerin peşindeyiz. Silah kaçakçılarıyla da mücadelemiz sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edecek" dedi.

kaynak:sabah

AdminAdmin

YORUMLAR