ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 04-10-2023 10:21   Güncelleme : 04-10-2023 21:45

Bakan Yerlikaya: 15 ilde terör örgütüne yönelik operasyon 37 gözaltı

İçişleri Bakanlığı koordinesinde bölücü terör örgütlerine yönelik 15 ilde gerçekleşen "Kahramanlar Operasyonları" kapsamında 37 şüpheli gözaltına alındı. Ağrı’da sınır ötesine kaçmaya çalışan ve arama kayıtları bulunan 2 terörist de etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristleri ve onların iş birlikçilerini adalete teslim etmeye kararlı olduklarını kaydetti.

Bakan Yerlikaya: 15 ilde terör örgütüne yönelik operasyon 37 gözaltı

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı, Bölücü Terör Örgütü'ne yönelik "Kahramanlar Operasyonları" kapsamında İstanbul, Van, Şanlıurfa, Elâzığ, düzce, Diyarbakır, bursa, Edirne, Kırklareli, Kilis, Iğdır, Hatay, adana, Kahramanmaraş ve Denizli'de operasyonlar düzenledi.


AĞRI'DA 2 TERÖRSİT ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Güvenlik birimlerinin 15 ilde icra ettiği operasyonda 37 şüpheli gözaltına alındı. Aynı operasyonlar kapsamında Ağrı'da sınır ötesine kaçmaya çalışan ve arama kayıtları bulunan 2 terörist de etkisiz hale getirildi.


TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLILIK MESAJI
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristleri ve onların iş birlikçilerini adalete teslim etmeye kararlı olduklarını kaydederken "Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Başkanlıklarımızı, İl Emniyet Müdürlüklerimizi ve İl Jandarma Komutanlıklarımızı gönülden tebrik ediyorum. Ayağınıza taş değmesin. Milletimizin duaları ve destekleriyle, son terörist etkisiz hale getirinceye kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir" mesajını sosyal medya hesabından paylaştı.

Kaynak Sabah 

EditörEditör