Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:00

Aytekin Kozanay:Erenköy Mahallesi için gece gündüz çalışacağım!

Konya Erenköy Mahalle Muhtar Adayı Aytekin Kozanay;Erenköy Mahallesi için gece gündüz çalışacağını söyledi. Kozanay, muhtar seçilirse birçok projeyi hayata geçireceğini belirtti.Kozanay:'' Erenköy mahallemize 31 Mart' tan sonra Allah izin verir de göreve gelirsek halkımızın isteklerini yerine getirmek için canla başla çalışacağız.''dedi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-03-2024 06:06   Güncelleme : 26-03-2024 06:32
Aytekin Kozanay:Erenköy Mahallesi için gece gündüz çalışacağım!

Konya Erenköy Mahalle Muhtar Adayı Aytekin Kozanay :"Erenköy Mahallesi için gece gündüz çalışacağını söyledi. Kozanay, muhtar seçilirse birçok projeyi hayata geçireceğini belirtti. Erenköy mahallemize 31 Mart' tan sonra Allah izin verir de göreve gelirsek halkımıza isteklerini yerine getirmek için canla başla çalışacağız.Biz ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın isteklerini not alıyoruz.

Kozanay:''Önceliğimiz mahallede yaşayan kadınlarımızın mahalle muhtarından isteği olan KOMEK dikiş nakış kursudur. Eğer göreve gelirsem KOMEK kurslarının açılması için gerekli yerlere başvurularımızı yapıp, mahallemize bu kursları kazandırmaya çalışacağım'' dedi.Kozanay,'' ikinci önceliğim vatandaşlarımız için Emekliler Konağı için düşündüğüm projemi hayata geçirmek.Erenköy mahallemizde bir emekliler konu olmadığı için cami cemaati boş vakitlerini geçirerek mekan bulamıyor. Bu konak onların özellikle talep ettiği bir projedir. Allah nasip ederse mahalle sakinlerimiz de bizi tercih ederse hayata geçireceğimiz projelerden birisi bu olacak'' şeklinde konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR