Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:53

AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum oldu

AK Parti'nin merakla beklenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda İBB adayının Murat Kurum olduğunu resmen ilan etti... "Yapacak çok işimiz, ülkemize kazandıracak çok eserimiz, milletimize verecek çok hizmetimiz var" diyen Başkan Erdoğan, "İstanbul muradına kavuşacak. İstanbul'un kaybedecek bir 5 yılı daha olmadığına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 07-01-2024 15:52   Güncelleme : 07-01-2024 16:03
AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum oldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin aralarında İstanbul'un da olduğu 11 büyükşehir ve 15 kentin belediye başkan adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda "Yeniden İstanbul. Nasıl buldunuz, hazır mıyız?" diyerek konuşmasına başladı.

İSTANBUL MURADINA KAVUŞACAK

İnşallah 81 vilayetimizin her biri gibi Fatih'in emaneti İstanbul'u yeniden ve sadece İstanbul halkına hizmet eder hale getireceğiz. El ele vererek İstanbul'u 5 yıllık fetret devrinden çıkaracağız. İstanbul muradına kavuşacak. 5 yılda gördük ki, yarı zamanlı belediye başkanlığı yapılmaz. Sürekli ilgilenilmesi gereken bir şehir İstanbul. Önce bu şehre aşık olacaksınız. Sonra kendinizi İstanbullulara adayacaksınız. Diğer türlü çökme kaçınılmazdır. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülünün kalmadığını tüm İstanbullular gibi biz de çok net görüyoruz.

Hepimizin bildiği gibi siyasette ana unsur rekabettir. Rekabet olmadan siyasetin tadı tuzu olmaz. Hayırda ve hizmette yarış olarak gördük biz siyaseti. Gayemiz milletimize, şehirlerimize aşkla hizmet etmektir.

Bizim siyasetimizde rekabet isimler netleşince biter ve yerini kolektif dayanışmaya bırakır. Bu bilinçle hareket ettik ve davamıza gölge düşürmedik. Yine aynı şekilde hareket edeceğiz. Partimizin adayları ile ortak adaylarımızın başarısı için çalışacağız. Rabbim bizleri yolundan ayırmasın.

CUMHUR İTTİFAKI'NIN İBB ADAYI: MURAT KURUM

31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçiminde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum olduğu açıklandı

Kaynak Sabah 

EditörEditör

YORUMLAR