GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-08-2022 17:10   Güncelleme : 05-08-2022 17:17

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma namazını Adnan Sürmegöz Nişantaş Köşe Camii’nde kıldı. Namaz sonrasında vatandaşlarla bir araya gelen Pekyatırmacı, “Konya’daki kardeşlik ortamı tüm dünyaya örnek olacak” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları’nın bu haftaki adresi Nişantaş Mahallesi oldu.

Başkan Pekyatırmacı Adnan Sürmegöz Nişantaş Köşe Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından esnaf ve mahalle sakinleriyle buluştu.

 

“KONYA’DAKİ KARDEŞLİK ORTAMI TÜM DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK”

 5.İslami Dayanışma Oyunları’nın tanıtımına ve şehir ekonomisine de önemli kazanımlar sağlayacağını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Konya’ya gelen tüm misafirlerimizi başta Sille ve Tropikal Kelebek Bahçesi olmak üzere şehrimizin tarihi, kültürel ve turistik mekanlarını ziyaret etmeye, Konya’nın güzelliklerini görmeye davet ediyorum. ” diye konuştu.

  Buradaki kardeşliğin tüm dünyaya örnek olması temennisiyle tüm hemşehrilerimizi açılış törenine ve sonrasında oynanacak olan müsabakalara davet ediyorum.  Ayrıca, müsabakalarda mücadele edecek tüm misafir sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

EditörEditör